05.05.2024

Otvorene prijave Domaće i Međunarodne konkurencije za filmove 22. Tabor film festivala; rok: 25.5.!

Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival poziva sve hrvatske autore da prijave svoje filmove na 22. izdanje TFF u Dvorcu Veliki Tabor, koji će se ove godine održati 5. i 6. srpnja. Više detalja na: https://taborfilmfestival.com/opci-uvjeti/… Prijave obvezne preko linka: https://forms.gle/fhPLkArJAu6HrWKHA

Tabor Film Festival poziva sve autore filmova koji se mogu natjecati u Međunarodnoj konkureciji da prijeve svoje filmove na 22. izdanje TFF u Dvorcu Veliki Tabor. Više detalja na: https://taborfilmfestival.com/opci-uvjeti/… Prijave obvezne preko linka: https://forms.gle/BkFk8J5AM2YVEYAu9

Filmovi u dva natjecateljska programa – Domaćem i Međunarodnom, natječu se za nagradu Lubanja Veronike i novčane nagrade.

Svake godine Tabor Film Festivl svojoj publici nudi obilje kvalitetnih filmova, ali i popratnih programa poput koncerata, radionica i izložbi popraćenih opuštajučim čavrljanjem u prekrasnom ambijentu Dvora Veliki Tabor.

Tabor film festival ima potporu Hrvatskog audiovizualnog centra i Županije Krapinsko-zagorske. Organizator je obnomika d.o.o., a svemu pomažu Muzeji Hrvatskog zagorja, Općina Desinić i drugi partneri.

Veselimo se reći Vam da smo unaprijedili svoju umjetničku i stručnu ponudu te ćemo Vas uskoro informirati o svim redovitim filmskim i popratnim programima, ali i novim OFF programima zbog kojih ćete poželjeti kampirati na Tabor Film Festivalu još više nego što to već želite!

Utabori se na TFF, 5. i 6. srpnja!