volonteri

VOLONTIRAJ NA 18. TABOR FILM FESTIVALU

Tabor Film Festival poziva sve zainteresirane volontere da se priključe i sudjeluju u realizaciji ovogodišnjeg izdanja koje će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 10. do 12. srpnja. Svi izabrani kandidati pridružit će se velikoj volonterskoj obitelji koja je nastala u proteklih 17 godina. Prilika je to za skupiti dragocjeno iskustvo, upoznati nove ljude i pritom se dobro zabaviti.

Radna mjesta volontera su: 1) info pult 2) ulaz festivala 3) parking i kamp 4) dvorac 5) dvorane za projekcije 6) nošenje opreme 7) čišćenje.

Uvjeti su: a) punoljetnost b) dostupnost za jednu smjenu dnevno u periodu od 10. do  12. srpnja c) snalaženje u timskim i individualnim zadacima e) solidno znanje engleskog jezika (za određene poslove) f) marljivost, odgovornost, pouzdanost i točnost.

Svi volonteri imat će osigurana tri obroka dnevno, bezalkoholno piće tijekom radnog vremena, smještaj u kampu, volonterske majice, besplatan prijevoz u suradnji s Presečki grupom te kupanje u Termama Tuhelj. Svi koji savjesno ispune dogovorene obaveze dobit će službenu zahvalnicu kao potvrdu za volontiranje te mogućnost dugoročne suradnje na drugim projektima tijekom godine u organizaciji Udruge Gokul.

Prijave traju do 30. lipnja na linku – > Volonteri prijava , gdje ćete trebati ispuniti prijavni obrazac. Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Organizatori će se s povratnom informacijom o odabiru volontera javiti najkasnije do ponedjeljka, 1. srpnja. Za sve dodatne upite oko volontiranja može se javiti Tinu Krznaru na krznar.tin(at)gmail.com.