kako doći?

 

TABOR FILM FESTIVAL
Dvorac Veliki Tabor
Košnički Hum 1
49216 Desinić
Google maps http://bit.ly/2sN3ed5

REDOVNE AUTOBUSNE LINIJE
Za vrijeme trajanja festivala posjetitelji Tabor Film Festivala će uz predočenje ulaznice vozaču, moći ostvariti kupnju jednosmjerne autobusne karte s popustom od 50% % i povratne karte s popustom od 30%. Kupnja karata na drugim prodajnim mjestima osim autobusa Presečki Grupe nije moguća. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora.
https://www.presecki.hr/promet/hr/prijevoz/

FESTIVALSKI PRIJEVOZ
Vaša mobilnost tijekom Tabor Film Festivala nam je važna!
Posjetiteljima festivala će biti dostupan prijevoz na relaciji dvorac Veliki Tabor – Desinić – Terme Tuhelj. Informacije o usluzi biti će dostupne na samoj lokaciji.

VLASTITI PRIJEVOZ
Relacija Zagreb – Desinić iznosi 69 km i preporučenom vožnjom do dvorca Veliki Tabor može se doći za 70 minuta. Cesta je dobra cijelom svojom dužinom, do Terma Tuhelj prevladavaju ravni dijelovi, a nakon toga dolaze krivine karakteristične za zagorski kraj. Cesta je nedavno obnovljena i široka. Uz sam dvorac i podnožje dvorca će biti osiguran parking za goste festivala.

BICIKL
Zagorje je omiljena destinacija za bicikliste kako za profesionalce tako i za rekreativce zbog zanimljivog terena gdje se izmjenjuju usponi i ravni dijelovi. Promet je umjereno gust no mogu se pronaći sporedne ceste gdje je promet vrlo slab, a priroda još ljepša.