Volontiraj na Tabor Film Festivalu

Naši volonteri glavni su pokretači Festivalske atmosfere.

Tabor Film Festival u odabiru volontera naglasak stavlja na mlade entuzijaste koji mogu ojačati značaj Festivala među publikama i pridonijeli raznolikosti programa. Volontiranje predstavlja idealnu priliku za ulaz u našu malu obitelj, uključivanje u naš Festivalski tim, ali i omogućuje stjecanje praktičnog iskustva organizacije događaja u profesionalnom, ali opuštenom okruženju.

PRIJAVI SE OVDJE.

Tabor Film Festival je najdugovječniji međunarodni festival kratkometražnog filma u Hrvatskoj koji se svake godine u lipnju održava u jedinstvenom ambijentu spomenika nulte kategorije, Dvoru Veliki Tabor. Ovaj je festival usmjeren na kratki film kao estetski progresivniju i autorski zaigraniju formu. Program se sastoji od 20-ak cjelovečernjih blokova kratkih filmova unutar kojih se prikazuje oko 150 naslova u dva natjecateljska programa (domaća i međunarodna konkurencija) gdje su zastupljeni filmovi svih rodova. Osim natjecateljskog programa, bogat popratni filmski program namijenjen je širim publikama – retrospektive, masterclassovi, programske suradnje s međunarodnim filmskim festivalima, dječji filmski program, Zagorski specijal, Noć žive publike, Sound&Vision. Festival unutar četiri dana očekuje oko tri tisuće posjetitelja. 

Neke od mogućnosti koje se nude volonterima jesu poslovi tehničke prirode, pomoć oko smještaja, prijevoza i registracije gostiju, rad u Festivalskom i press centru, te brojne druge. 

Volonteri imaju priliku razviti svoje organizacijske vještine, usvojiti nova znanja i osigurati brojna domaća i međunarodna poznanstva. 

Volonteri Tabor Film Festivala su: 

  • komunikativni i uvijek spremni na timski rad
  • proaktivni, odgovorni, profesionalni i obzirni
  • savjesni u obavljanju zadataka
  • poštuju Festivalska pravila