Tabor Film Festival održava se u Dvoru Veliki Tabor nedaleko od Desinića.

Općina Desinić nalazi se u Hrvatskom Zagorju u neposrednoj blizini hrvatsko-slovenske granice. Tako je najbliži granični prijelaz Miljana udaljen svega 6 km, a iz Zagreba možete stići za sat vremena ugodne vožnje automobilom.

TABOR FILM FESTIVAL

Dvorac Veliki Tabor
Košnički Hum 1
49216 Desinić
Google maps http://bit.ly/2sN3ed5

AUTOBUSNE LINIJE

Autobusi Presečki Grupe prometuju redovitim linijama s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 600-608) za Desinić, a po potrebi će prometovati do podnožja Tabora (potrebno je vozaču naglasiti da stane ispod dvorca).

Više infromacija o linijama pronađite na: https://www.presecki.hr/promet/hr/prijevoz/

VLASTITI PRIJEVOZ

Relacija Zagreb – Desinić iznosi 69 km i preporučenom vožnjom do dvorca Veliki Tabor može se doći za 70 minuta. Cesta je dobra cijelom svojom dužinom, do Terma Tuhelj prevladavaju ravni dijelovi, a nakon toga dolaze krivine karakteristične za zagorski kraj. Cesta je nedavno obnovljena i široka je. Uz sam dvorac i podnožje dvorca bit će osiguran parking za goste festivala.

BICIKL

Zagorje je omiljena destinacija za bicikliste kako za profesionalce tako i za rekreativce zbog zanimljivog terena gdje se izmjenjuju usponi i ravni dijelovi. Promet je umjereno gust, no mogu se pronaći sporedne ceste gdje je promet vrlo slab, a priroda još ljepša.