Pronađi odgovore na najčešća pitanja

Prije nego nam pošaljete mail, provjerite možete li odgovor na svoj upit pronaći u često postavljanim pitanjima. Sva dodatna pitanja slobodno postavite na info@obnomika.hr.

Postoji li organizirani prijevoz do festivalske lokacije?

Posjetitelji TFF-a će uz predočenje ulaznice vozaču moći ostvariti kupnju jednosmjerne karte s popustom od 50% i povratne karte s popustom od 30%. Kupnja karata na drugim prodajnim mjestima osim autobusa Presečki Grupa nije moguća. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora. Više o tome kako doći do Tabora pronađite na Kako doći?

Hoće li ove godine biti organiziran kamp?

Službeni kamp neće biti organiziran, no za avanturiste moguće je naći zanimljive lokacije za postavljanje šatora. U blizini dvorca biti će postavljeni kemijski WC-i i slavine s vodom. Organizator i uprava festivala ne odgovara za stvari, nesreće ili ozljede koje nastanu tijekom kampiranja.

Koliko je parking udaljen od festivala i hoće li se naplaćivati?

Parking je udaljen cca 300 metara od festivalske lokacije. Pozivamo na racionalno korištenje prostora, kao i da se vozila parkiraju samo na površini koja je označena za parking.

Gdje se smjestiti tijekom festivala?

Smještaj možete potražiti kod privatnih iznajmljivača, u hostelima i hotelima. Pronađi smještaj u blizini

Izgubljeno i nađeno na festivalu?

U slučaju da izgubite ili pronađete nečiju izgubljenu vrijednost, ljubazno vas molimo da obavijestite naš info pult koji će se nalaziti na ulazu u dvorac. Za sva pitanja oko izgubljenog i nađenog nakon festivala obratite se na mail info@obnomika.hr. Još jednom pozivamo sve da vode brigu o sebi i svojim osobnim stvarima.

Što ponijeti sa sobom na festival?

Na festival je dobro ponijeti stvari kao što su svjetiljke, flasteri, čepići za uši, krema za sunčanje, rizbi, hula hop, reketi za badminton i puno dobre volje. Kišobrani neće biti dozvoljeni na ulazu u dvorac,

Mogu li maloljetnici na festival?

Bez obzira na dob, sve su osobe dobrodošle na festival. Sukladno hrvatskim zakonima osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Ističemo da je strogo zabranjeno usluživanje odnosno konzumiranje alkoholnih pića te drugih pića ili napitaka koje sadržavaju alkohol osobama mlađim od 18 godina.

Smiju li kućni ljubimci na festival?

Kućni ljubimci su dozvoljeni na kompletnom prostoru festivala osim samog dvorca, ali uz stalni nadzor vlasnika.

Kakva je prilagođenost osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću?

Festivalska lokacija je prilagođena za pristup osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću te ih molimo da se za sve dodatne informacije obrate osoblju odmah po dolasku na festival. Osiguran je toalet prilagođen potrebama osobama s invaliditetom i nalazi se u samom dvorcu. Festivalske i dnevne ulaznice osobama s invaliditetom naplaćuje se prema regularnom cjeniku. Pratnja osobe s invaliditetom, odnosno punoljetna osoba bez invaliditeta, na festival ulazi besplatno kao pratnja osobi s invaliditetom.

Gdje mogu kupiti ulaznice i mogu li ih kupiti online?

Ulaznice se mogu kupiti online na Ulaznice

Je li dozvoljeno fotografiranje profesionalnom opremom?

Fotografiranje profesionalnom opremom dozvoljeno je samo fotografima koji su dobili službenu akreditaciju festivala. Dozvoljeno je fotografiranje i snimanje pametnim telefonima, kao i džepnim kamerama. Upotreba dronova zabranjena je na cijeloj festivalskoj lokaciji (osim na radionici), a selfie štapovi dozvoljeni su isključivo na prostoru kampa.