Pronađi odgovore na najčešća pitanja

Prije nego nam pošaljete mail, provjerite možete li odgovor na svoj upit pronaći u često postavljanim pitanjima. Sva dodatna pitanja slobodno postavite na info@obnomika.hr.

Postoji li organizirani prijevoz do festivalske lokacije?

Posjetitelji TFF-a će uz predočenje vaučera vozaču (vaučer možete dobiti ako se javite na info@obnomika.hr) dobiti od Presečki Grupe besplatnu povratnu kartu od Vaše polazne stanice do Desinića i natrag. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora. Više o tome kako doći do Tabora pronađite na Kako doći?

Hoće li ove godine biti organiziran kamp?

U blizini dvorca biti će postavljeni kemijski WC-i i tuševi za tuširanje te ste slobodni o vlastitoj odgovornosti kampirati uz Dvor Veliki Tabor. Organizator i uprava festivala ne odgovara za stvari, nesreće ili ozljede koje nastanu tijekom kampiranja.

Koliko je parking udaljen od festivala i hoće li se naplaćivati?

Parking je udaljen cca 300 metara od festivalske lokacije. Pozivamo na racionalno korištenje prostora, kao i da se vozila parkiraju samo na površini koja je označena za parking. Parking se ne naplaćuje.

Gdje se smjestiti tijekom festivala?

Smještaj možete potražiti kod privatnih iznajmljivača, u hostelima i hotelima. Pronađi smještaj u blizini

Izgubljeno i nađeno na festivalu?

U slučaju da izgubite ili pronađete nečiju izgubljenu vrijednost, ljubazno vas molimo da obavijestite naš info pult koji će se nalaziti na ulazu u Dvorac. Za sva pitanja oko izgubljenog i nađenog nakon festivala obratite se na mail info@obnomika.hr. Još jednom pozivamo sve da vode brigu o sebi i svojim osobnim stvarima.

Što ponijeti sa sobom na festival?

Na festival je dobro ponijeti stvari kao što su svjetiljke, flasteri, čepići za uši, krema za sunčanje, frizbi, hula hop, reketi za badminton i puno dobre volje. Kišobrani neće biti dozvoljeni na ulazu u dvorac,

Mogu li maloljetnici na festival?

Bez obzira na dob, sve su osobe dobrodošle na festival. Sukladno hrvatskim zakonima osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Ističemo da je strogo zabranjeno usluživanje odnosno konzumiranje alkoholnih pića te drugih pića ili napitaka koje sadržavaju alkohol osobama mlađim od 18 godina.

Smiju li kućni ljubimci na festival?

Kućni ljubimci su dozvoljeni na kompletnom prostoru festivala osim u samom dvorcu, no stalni nadzor vlasnika je obvezan.

Kakva je prilagođenost osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću?

Festivalska lokacija je prilagođena za pristup osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću te ih molimo da se za sve dodatne informacije obrate osoblju odmah po dolasku na TFF. Osiguran je toalet prilagođen potrebama osobama s invaliditetom.

Gdje mogu kupiti ulaznice i mogu li ih kupiti online?

22. TFF je besplatan za sve!

Je li dozvoljeno fotografiranje profesionalnom opremom?

Fotografiranje profesionalnom opremom dozvoljeno je samo fotografima koji su dobili službenu akreditaciju festivala. Dozvoljeno je fotografiranje i snimanje pametnim telefonima, kao i džepnim kamerama. Upotreba dronova zabranjena je na cijeloj festivalskoj lokaciji, a selfie štapovi dozvoljeni su isključivo na prostoru kampa.