upute i pravila u kampu

Kamp Tabor Film Festivala – budite na izvoru dobrih vibracija!
Za početak jedna lijepa obavijest: za sve kampere osigurali smo popuste od 50% na kupališne karte u Termama Tuhelj kao i 25% popust na festivalski prijevoz koji povezuje sve lokacije festivala uključujući i terme.

Punjene mobitela i el. opreme bit će moguće na festivalskoj lokaciji.
Wireless nije dostupan. Odmorite od civilizacije. 😊

Upoznajte ljude oko sebe.

Na festivalskoj lokaciji u neposrednoj blizini kampa omogućena je kupovina hrane 24 sata dnevno. Od standardnih mliječnih i drugih proizvoda mini mljekare Veronika do bogate gastronomske ponude na samoj festivalskoj lokaciju. Ove godine imat ćemo bogatu vegetarijansku i vegansku ponudu za koju će biti zadužen popularni Lovac na bilje ili Šumski kuhar.

Radno vrijeme
Kamp se otvara 11.7. (četvrtak) u 12:00, a zatvara 15.07. (ponedjeljak) u 12:00.

Rezervacije, pravila i pokoja administrativna sitnica po dolasku u kamp

Mjesto u kampu nećete moći rezervirati unaprijed već će te ga pronaći dolaskom na samu lokaciju. Prijavite se u kamp preko on-line obrasca zbog festivalske evidencije.

PRIJAVI SE U KAMP (link) – >  http://bit.do/kamp-prijave-17-TFF

Dolazi nam puno upita za smještaj šatora u hladu. Vjerujemo da razumijete da to nije moguće za sve tako da će se primjenjivati načelo „tko prvi, njegovo“ prilikom samog dolaska u kamp.
Zbog velikog interesa, a manjeg kapaciteta kampa, molimo sve da se racionalno odnose prema prostoru pri postavljanju šatora te da se slušaju upute osoblja. Kampiranje je dozvoljeno isključivo na označenoj površini za kamp.

Kamp je udaljen cca 300 metara od parkinga. Do kampa će se moći pristupiti vozilom isključivo zbog iskrcavanja i ukrcavanja kamperske opreme do 19h. Maksimalno vrijeme boravka s vozilom u kampu je 15 minuta.

Ulaz i kretanje festivalskim kampom moguće je isključivo uz važeću festivalsku odnosno dnevnu narukvicu koja se ne smije skidati, trgati, rezati ili na bilo koji način oštećivati jer time prestaje važiti. Dnevna karta vrijedi samo za jedan dan kampa i vlasnici ovih karti dužni su napustiti kamp i festivalsku lokaciju idući dan najkasnije do 13h.

Korištenje kamperskog prostora, infrastukture, uređaja i opreme
U kamp je dozvoljen unos vlastite hrane i bezalkoholnih pića u plastičnoj ambalaži, ali ih je zabranjeno unositi na sve ostale festivalske lokacije kao što su dvorac Veliki Tabor, pripadajuće brdo te Klet Grešna gorica.

Unos narkotika i vlastitog alkoholnog pića strogo je zabranjen na svim festivalskim lokacijama.

Paljenje vatre i roštiljanje nisu dozvoljeni, kao ni unošenje pirotehničkih i eksplozivnih sredstava.

Glasna glazba nije dozvoljena zbog filmskih projekcija koje se održavaju u dvorcu.

Vanjski tuševi i sanitarni čvor su osigurani u samom kampu. Molimo da ih se koristi isključivo u svrhu za koju su namijenjeni. Toplo preporučamo da si ponesete kupaće kostime, što zbog tuševa, što zbog mogućnosti da iskoristite popuste od 50% u Termama Tuhelj što se već odlučili kad ste prvi put pročitali ovu radosnu vijest.

Uređaji kao što su hladnjaci, frižideri i pomagala za kuhanje strogo su zabranjeni.

Tijekom i nakon kampiranja obavezno je održati prostor oko šatora urednim i čistim.

Odgovornost, sigurnost i čuvanje osobnih stvari
Korištenje svih objekata kampa je na vlastitu odgovornost. Pazite na osobne stvari, posebno one vrijednije. Organizatori ne odgovaraju za eventualne krađe ili nestanak stvari kao ni za nesreće ili ozljede nastale nemarom korisnika kampa.

Kućni ljubimci su dozvoljeni na kompletnom prostoru festivala osim samog dvorca, ali uz stalni nadzor vlasnika.

Organizatori imaju pravo zabraniti ulaz u kamp svim osobama za koje procjene da bi mogle prouzročiti probleme ili na bilo koji način ugroziti sigurnost posjetitelja. U dobroj vjeri preporučujemo svima da na recepciju prijave sva neprikladna ponašanja.

Organizatori zadržavaju pravo uskraćivanja prava na smještaj bez ikakve naknade ili povrata novca svim osobama za koje postoji dokaz o nepridržavanju ovih pravila i uputa za kampiranje.

Svako oštećivanje imovine kampa zahtijeva naknadu štete u odgovarajućoj protuvrijednosti.

U neposrednoj blizini kampa nalaze se i domaće životinje (piceki, patkice, mačkice i jedan tronožni pas) pa molimo za prijateljsko ponašanje i prema njima.

Što bi bilo dobro ponijeti, a kome se požaliti?
Osim šatora, vreća za spavanje i ležaljki, sa sobom je dobro ponijeti stvari kao što su svjetiljke, flasteri, čepići za uši, krema za sunčanje. Frizbi, hula hop i reketi za badminton obavezni.

Pritužbe na uvjete ili rad kampa te prijedlozi i pohvale mogu se poslati na kamp.tff@gmail.com ili direktno osoblju na info pultu.

I na kraju…
Pozivamo sve na prijateljsko i odgovorno ponašanje kako bi suživot u kampu tijekom festivala svima bio ugodan. Ponesite sa sobom puno dobre volje i osmijeha, a to će vam se onda i vratiti. Vidimo se u kampu.
VESELJE!