kako doći?

TABOR FILM FESTIVAL
Dvorac Veliki Tabor
Košnički Hum 1
49216 Desinić
Google maps http://bit.ly/2sN3ed5

REDOVNE AUTOBUSNE LINIJE
Za vrijeme trajanja festivala posjetitelji Tabor Film Festivala će uz predočenje ulaznice vozaču, moći ostvariti kupnju autobusne karte s popustom od 50%. Kupnja karata na drugim prodajnim mjestima osim autobusa Presečki Grupa nije moguća. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora, dok će linija 04:15 Desinić-Zagreb u petak, subotu i ponedjeljak te linija 05:50 Desinić-Zagreb u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak kretati od podnožja Tabora s pet minuta ranijim polaskom nego iz Desinića.
http://www.presecki.hr/promet/hr/prijevoz/

FESTIVALSKI BUS
Festivalski autobus Presečki grupe vozit će goste festivala na program otvaranja festivala, u četvrtak, 11.07. s polaskom u 19:10 h s Autobusnog kolodvora Zagreb – peron 602, koji će vozit sve do podnožja dvorca Veliki Tabor.
Na  autobus se još moguće ukrcati i na Črnomercu – ZET-ovo stajalište (19:20 h) i na stanici kod Shoping centra West Gate (19:30 h).
Povratak za Zagreb je poslije koncerta u 01:00 h iza ponoći.

Cijena povratne karte za FESTIVALSKI BUS iznosi 59,00 kn a moći će se isključivo kupiti bankovnom uplatnicom (internet bankarstvo ili preko tiskane uplatnice).  Na uplatnicu je potrebno upisati ime i prezime putnika, te poziv na broj.

Rezervaciju i podatke o uplati možete također možete dobiti na telefon 049/328 022 (tel. broj Presečki grupe)
Mjesto u autobusu se može rezervirati najkasnije do utorka 9.07.
Kartu za FESTIVASKI BUS kupite čim prije jer će broj mjesta tj. autobusa biti ograničen.

FESTIVALSKI PRIJEVOZ
Vaša mobilnost tijekom Tabor Film Festivala nam je važna!
Tabor Film Festival u suradnji s D-AN PUTOVANJA d.o.o. osigurao je svojim posjetiteljima  uslugu prijevoza kako bi vaš provod prošao opušteno i u zabavi kako i priliči svakom dobrom festivalu.
Prijevoz posjetitelja u Veliki Tabor i povratak s festivala moguć je organiziranim prijevozom uz 25% popusta za posjetitelje festivala i uključuje velik broj odredišta u Zagorju (moguće i šire).
Vožnja se odvija u vozilima od 4 i do 8 putnika.
Izražene cijene su s uključenim popustom i odnose se na cijenu po vozilu – > CJENIK PO ODREDIŠTIMA

VLASTITI PRIJEVOZ
Relacija Zagreb – Desinić iznosi 69 km i preporučenom vožnjom do dvorca Veliki Tabor može se doći za 70 minuta. Cesta je dobra cijelom svojom dužinom, do Terma Tuhelj prevladavaju ravni dijelovi, a nakon toga dolaze krivine karakteristične za zagorski kraj. Cesta je nedavno obnovljena i široka. Uz sam dvorac i podnožje dvorca će biti osiguran parking za goste festivala.

BICIKL
Zagorje je omiljena destinacija za bicikliste kako za profesionalce tako i za rekreativce zbog zanimljivog terena gdje se izmjenjuju usponi i ravni dijelovi. Promet je umjereno gust no mogu se pronaći sporedne ceste gdje je promet vrlo slab, a priroda još ljepša.