kako doći?

TABOR FILM FESTIVAL
Dvorac Veliki Tabor
Košnički Hum 1
49216 Desinić
Google maps http://bit.ly/2sN3ed5

Festivalski bus
Posjetitelji TFF-a će uz predočenje ulaznice vozaču moći ostvariti kupnju jednosmjerne i povratne karte s popustom od 50%. Kupnja karata na drugim prodajnim mjestima osim autobusa Presečki Grupa nije moguća. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora, dok će linija 04:15 Desinić-Zagreb u petak, subotu i ponedjeljak te linija 05:50 Desinić-Zagreb u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak kretati od podnožja Tabora s pet minuta ranijim polaskom nego iz Desinića.
http://www.presecki.hr/promet/hr/prijevoz/

Festivalski shuttle
Ove godine uveli smo festivalski shuttle koji će povezivati sve najvažnije festivalske lokacije na ruti: Veliki Tabor- Grešna Gorica-Desinić-Terme Tuhelj – Terme Olimia.

Festival shuttle vozni red

Vlastiti prijevoz
Relacija Zagreb – Desinić iznosi 69 km i preporučenom vožnjom do dvorca Veliki Tabor može se doći za 70 minuta. Cesta je dobra cijelom svojom dužinom, do Terma Tuhelj prevladavaju ravni dijelovi, a nakon toga dolaze krivine karakteristične za zagorski kraj. Cesta je nedavno obnovljena i široka. Uz sam dvorac i podnožje dvorca će biti osiguran parking za goste festivala.

Bicikl
Zagorje je omiljena destinacija za bicikliste kako za profesionalce tako i za rekreativce zbog zanimljivog terena gdje se izmjenjuju usponi i ravni dijelovi. Promet je umjereno gust no mogu se pronaći sporedne ceste gdje je promet vrlo slab, a priroda još ljepša.

BlaBlaCar
https://www.blablacar.hr/