česta pitanja

Postoji li organizirani prijevoz do festivalske lokacije?

Posjetitelji TFF-a će uz predočenje ulaznice vozaču moći ostvariti kupnju jednosmjerne i povratne karte s popustom od 50%. Kupnja karata na drugim prodajnim mjestima osim autobusa Presečki Grupa nije moguća. Redovne popodnevne linije Zagreb-Desinić će po potrebi prometovati do podnožja Tabora, dok će linija 04:15 Desinić-Zagreb u petak, subotu i ponedjeljak te linija 05:50 Desinić-Zagreb u petak, subotu, nedjelju i ponedjeljak kretati od podnožja Tabora s pet minuta ranijim polaskom nego iz Desinića.
http://www.presecki.hr/promet/hr/prijevoz/

Prijevoz je moguć i uz servis BlaBlaCar http://blbl.cr/BlaBla_TaborFilmFestival

Festivalski shuttle.

Ove godine uveli smo festivalski shuttle koji će povezivati sve najvažnije festivalske lokacije na ruti: Veliki Tabor- Grešna Gorica-Desinić-Terme Tuhelj – Terme Olimia.

Festivalski shuttle raspored.

Ako imam dnevnu ulaznicu, imam li pravo koristiti kamp?

Vlasnici dnevnih karti imaju pravo koristiti kamp. Dnevna karta vrijedi samo za jedan dan kampa i vlasnici istih dužni su napustiti kamp i festivalsku lokaciju idući dan najkasnije do 13h.

Koliko je kamp udaljen od parkinga i dvorca?

Kamp je udaljen cca 300 metara od parkinga, odnosno u neposrednoj blizini dvorca. Do kampa će se moći pristupiti vozilom isključivo zbog iskrcavanja i ukrcavanja kamperske opreme do 19h. Maksimalno vrijeme boravka s vozilom u kampu je 15 minuta.

Koliko je parking udaljen od festivala i hoće li se naplaćivati?

Parking je udaljen cca 300 metara od festivalske lokacije. Pozivamo na racionalno korištenje prostora, kao i da se vozila parkiraju samo na površini koja je označena za parking.

Gdje se smjestiti tijekom festivala?

Festivalski kamp smješten je cca 300 metara od parkinga, odnosno u neposrednoj blizini dvorca. Besplatan je za vlasnike festivalskih i dnevnih ulaznice, ali se zbog ograničenog kapaciteta kamperska pozicija mora rezervirati na e-mail kamp.tff@gmail.com. U njoj treba istaknuti ime i prezime, kontakte (e-mail + broj mobitela za sve osobe) te broj šatora koji se želi rezervirati.

Pronađi smještaj u blizini.

Izgubljeno i nađeno na festivalu?

U slučaju da izgubite ili pronađete nečiju izgubljenu vrijednost, ljubazno vas molimo da obavijestite naš info pult koji će se nalaziti na ulazu u dvorac. Za sva pitanja oko izgubljenog i nađenog nakon festivala obratite se na kamp.tff@gmail.com. Još jednom pozivamo sve da vode brigu o sebi i svojim osobnim stvarima.

Što ponijeti sa sobom na festival?

Ako kampirate, osim šatora, vreća za spavanje i ležaljki, sa sobom je dobro ponijeti stvari kao što su svjetiljke, flasteri, čepići za uši, kremu za sunčanje. Frizbi, hula hop, reketi za badminton i puno dobre volje su obavezni. Kišobrani neće biti dozvoljeni na ulazu u dvorac.

Mogu li maloljetnici na festival?

Bez obzira na dob, sve su osobe dobrodošle na festival. Sukladno hrvatskim zakonima osobe mlađe od 16 godina moraju biti u pratnji punoljetne osobe. Ističemo da je strogo zabranjeno usluživanje odnosno konzumiranje alkoholnih pića te drugih pića ili napitaka koje sadržavaju alkohol osobama mlađim od 18 godina.

Smiju li kućni ljubimci na festival?

Kućni ljubimci su dozvoljeni na kompletnom prostoru festivala osim samog dvorca, ali uz stalni nadzor vlasnika.

Kakva je prilagođenost osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću?

Festivalska lokacija i kamp prilagođeni su za pristup osobama s invaliditetom i ograničenom mobilnošću te ih molimo da se za sve dodatne informacije obrate osoblju odmah po dolasku na festival. Osiguran je toalet prilagođen potrebama osobama s invaliditetom i nalazi se u samom dvorcu. Festivalske i dnevne ulaznice osobama s invaliditetom naplaćuje se prema regularnom cjeniku. Pratnja osobe s invaliditetom, odnosno punoljetna osoba bez invaliditeta, na festival ili u festivalski kamp ulazi besplatno kao pratnja osobi s invaliditetom.

Gdje mogu kupiti ulaznice i mogu li ih kupiti online?

PRODAJNA MJESTA:
Mali medo, Zagreb
Pivnica Medvedgrad, Zagreb
Fakin Craft Bar, Zagreb
Dirty Old Shop, Zagreb
Krčma Polanović, Zabok
Grešna gorica, Desinić
Havana Club, Krapinske Toplice
Pivnica Cantina, Klenovac Humski
ONLINE: Entrio: http://bit.ly/2jlb3o0

Je li dozvoljeno fotografiranje profesionalnom opremom?

Fotografiranje profesionalnom opremom dozvoljeno je samo fotografima koji su dobili službenu akreditaciju festivala. Dozvoljeno je fotografiranje i snimanje pametnim telefonima, kao i džepnim kamerama. Upotreba dronovi zabranjena je na cijeloj festivalskoj lokaciji (osim na radionici), selfie štapovi dozvoljeni su isključivo na prostoru kampa.